Gyors kiszolgálás
Magas minőség
Vélemények
5.0
Rugalmas fizetés

A kosár üres

ORSZÁG
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA
Technikai specifikációk

Beépíthető terület

7.50 m2

Terület

6.20 m2

Terasz/erkély területe

0.00 m2

Zónák száma

1

Falmagasság, mm

2295 mm

Falvastagság

34 mm

Nyílászárók minőségi osztálya

Silver line

Tetőfedés / héjazat

Bitumenes zsindely

Tető típusa

Nyílászáró

Ablakok

1 x 800 mm x 1300 mm

Ajtók

1 x 1400 mm x 1975 mm

Climber

1 zónák

6 m2

34 mm

1 273 914 Ft Bruttó

További opciók

Kérjük válasszon

A falak 44 mm vastagság felett szigetelhetők, kérjük, módosítsa a falvasgtagság beállítást.

Az Silver line ajtókat a termék alapára tartalmazza.

Az Silver line ablakokat a termék alapára tartalmazza.

A kivitelezési munkák csak a fa rész összeszerelését tartalmazzák.

A bejelölt kiegészítő opcióktól függően elvégezzük a falak, a padló, a tető, a tetőszerkezet szigetelését és az esővízelvezetés kiépítését.

Értékesítési vezető
Benedek Demeczky
+36 1 700 9663 benedek@maestrofahaz.hu
Leírás

A CLIMBER egy hagyományos kialakítású, fából készült kerti ház. Egy kis kerti ház 6,2 m² lakóterülettel, amely tökéletesen illeszkedik az Ön hátsó udvarába, kertjébe vagy más telkére. Többfunkciós, és különböző igényekhez igazítható. Ha szüksége van egy kis, de funkcionális dolgozószobára, műhelyre vagy egy helyre a pihenéshez, ez a kerti ház tökéletes választás lehet. Itt tárolhatja kerékpárjait, készülékeit, és akár egy kényelmes fotelben is élvezheti a pihenés pillanatait. Szükség esetén a házban egy munkaasztal vagy más, a munkához szükséges bútor is helyet kaphat. Ha a lakókocsit tárolóhelyiségként szeretné használni, akkor polcokat építhet, amelyeken kerti szerszámokat, eszközöket, alkatrészeket és egyéb, a hobbijához szükséges tárgyakat tárolhat. A ház meglehetősen világos, és egy ablakkal rendelkezik, de nem lesz fényhiány, mivel üvegezett ajtóval rendelkezik. A többi kerti házunkhoz hasonlóan a CLIMBER is testre szabható, hogy megfeleljen az Ön egyéni igényeinek.
 

Az alapár tartalmazza
Falak, tetőszerkezetek, szarufák és padlók

Fapadló

A padló minőségi fából készült, és a deszkák nyelvvel és horonnyal illesztettek, hogy a deszkák között erősebb legyen a kötés. A padló vastagsága 19 mm. A padlódeszkák speciális illesztési technológiája segít csökkenteni a zajt és a nyikorgást, és simább padlófelületet eredményez. Ezenkívül a padlódeszkák gyalulva vannak, ami modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a padlónak, amely könnyen illeszkedik bármilyen stílusú belső térhez. 

Falak, tetőszerkezetek, szarufák... 

A választott vastagságú falak és födémek (lásd a projektleírást) a legmagasabb minőségű faanyagból készülnek. Ha a megrendelő 90 mm vagy annál nagyobb keresztmetszetű falat szeretne, akkor általában a magasabb minőségű ragasztott gerendavázat ajánljuk. Ha a megrendelő úgy kívánja, tömör fát is kínálunk, amely olcsóbb, mint a ragasztott fa. A 17 mm vastagságú tetőlemezeket alapfelszerelésként használjuk. Igény esetén vastagabb tetőlemezek (19 mm vagy 28 mm) is rendelhetők. A házprojekteknél a szarufák mérete a választott projekttől függ, a 44×140 mm-es szarufák a leggyakoribbak.

PDF megtekintése
Ingyenes szállítás

A termék ára tartalmazza a szállítást, így Önnek ezért nem kell külön fizetnie.

Fából készült ablakok

Az Ön által választott projekt teljes árában foglalt összes faablakot legyártjuk. Alapárunk tartalmazza a kifelé nyíló Silver Line ablakokat. Ablakaink kiváló minőségű fából készülnek, biztosítva az erősséget és a tartósságot. Argongázzal ellátott dupla üvegezéssel rendelkeznek, ami javítja a hőhatékonyságot és csökkenti a zajátvitelt. Az üvegezés 14 mm vastag (4+6+4), így optimális a kiváló minőségű és biztonságos használathoz. Ezek a fa ablakok tökéletes választások a hangulatos, meleg és biztonságos otthoni környezet kialakításához.

PDF megtekintése
Fa ajtók

A gyártási folyamat során csak a legjobb minőségű fát használjuk fel, és gondosan kezeljük, hogy erős és tartós ajtókat kínálhassunk Önnek. A Silver Line ajtókat az alapár tartalmazza. Ezek a faajtók beltéri és kültéri beépítésre egyaránt alkalmasak. Az ajtót egy speciális zárral rögzítjük, amely a biztonság és a nyugalom érzését nyújtja Önnek. Két ajtóváltozat közül is választhat - teljes fa vagy fa és dupla üvegezés kombinációja. Így az Ön igényei, ízlése és az ajtó funkciója szerint választhat.

Hisszük, hogy faajtónk nem csak praktikus és megbízható megoldás, hanem nagyszerű belsőépítészeti elem is, amely otthonos és meleg érzést kölcsönöz otthonának. A projektben szereplő összes ajtó benne van az Ön által választott projekt árában, így nem kell aggódnia az ajtókkal kapcsolatos további költségek miatt.

PDF megtekintése
Háztervek és módosítások

Az alapcsomag tartalmazza a műszaki rajzokat, négy homlokzati nézetet, alaprajzokat és összeszerelési útmutatót. Kisebb módosítások ingyenesen elvégezhetők egy menedzser segítségével a megrendeléskor. A kisebb módosítások olyan változtatásokra vonatkoznak, amelyek nem érintik az épület szerkezetét. Például kérheti az ablakok áthelyezését vagy a belső falak vagy ajtók kisebb módosításait, amelyek nem érintik a szerkezetet, és a zárak sem változnak.

Teraszdeszkák

Teraszainkhoz 25 mm vastagságú impregnált teraszpadlózati deszkákat használunk. Ezek a teraszdeszkák tartósak és kevesebb karbantartást igényelnek. Ezenkívül a teraszdeszkák gyalulva vannak, ami modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a terasznak. A deszkákat ferdeszegélyekkel szereljük fel, amelyek speciálisan kialakított, a teraszlapok közé illesztett lécek, amelyek jobb szellőzést biztosítanak, és lehetővé teszik a víz szabad lefolyását a terasz padlójáról. Segítenek továbbá megakadályozni a víz felgyülemlését és a penész kialakulását a terasz felületén.

További opciók
Falvastagság

A standard faházainkhoz négy falvastagságot használunk: 34 mm, 44 mm, 68 mm és 90 mm. A falvastagságot a projekt sajátosságaihoz igazítjuk. A legvékonyabb, 34 mm-es fal a legmegfelelőbb a nyaralókhoz, nyaralókhoz és nagyobb házakhoz, amelyeket nem egész évben lakásra szánnak. A ház szerkezeti minőségének biztosítása érdekében a 34 mm-es falvastagságot nem szigetelik. Csak a legalább 44 mm falvastagságú házak szigetelhetők. Ha kétszintes vagy bonyolultabb szerkezetű házat tervez, akkor javasoljuk, hogy legalább 68 mm vastagságú falakat válasszon. Igény esetén az értékesítési vezetővel való egyedi egyeztetés alapján vastagabb falvastagságokat is tudunk ajánlani, mint például 120 mm stb.

Lakóházak esetében 480 mm-es falszerkezetet alkalmazunk, amely teljes mértékben biztosítja az A++ osztályú házakhoz szükséges hőállóságot. A falszerkezet egy szerkezeti panelből (320 mm), diffúziós fóliából, függőleges és vízszintes szellőzőpontokból, belül gipszkartonból, kívülről pedig egy kiválasztott felületkezelésből áll. 

Szigetelés

Tetőszigetelés

A 17 mm-es tetőlemezek minden szigeteletlen épületkialakításnál szabványosak, a 19 mm-esek pedig minden szigetelt épületkialakításnál. Igény esetén az ügyfelek felár ellenében 28 mm-es tetőlemezeket is választhatnak.

A faházaknál alapesetben 150 mm vastag kőzetgyapotréteget használunk, de igény szerint akár 400 mm kőzetgyapottal is szigetelhetjük a tetőt. 
A tetőszigeteléshez a következő anyagokat használjuk: tetőlemezek, párazáró fólia, szigetelő szarufák, kőzetgyapot, diffúziós fólia, szellőzőpontok (a légrés kialakításához) és vályoglemez.

Az ártáblázat az alap szigetelési opciót mutatja. Ha egész évben lakható ház szigetelését szeretné, kérjük, vegye fel egyénileg a kapcsolatot ügyintézőnkkel. "

 

Falszigetelés

Extra lépéseket teszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk minden termékünk minőségét. Ilyen például az, hogy alapfelszerelésként további nyílástartókat adunk a falak megerősítésére és a falak kiesésének megakadályozására (még a 34-es fal esetében is).

Alapesetben 100 mm vastag kőzetgyapot szigetelést kínálunk termékeink falain, míg vevői kérésre maximum 200 mm vastag kőzetgyapot szigetelés is elérhető. A faházak falainak szigetelésénél azt is érdemes kiemelni, hogy a szigetelési lehetőségek a házfalak vastagságától függnek. Például a 34 mm-es falvastagságú házak a nyári hónapokban is használhatóak. Az ilyen falakkal rendelkező épületeket nem úgy tervezték, hogy ellenálljanak a hőszigetelő szerkezetek által okozott többletterheknek, ezért az ilyen faházak szigetelése nem ajánlott. Ezzel szemben, ha olyan házat választ, amelynek falvastagsága 44 mm vagy annál nagyobb, akkor tervezheti a falak szigetelését. Az egyetlen kivétel a 34 mm vastag faházak tetőszerkezete és padlója, amelyek szigetelhetők. 

A falszigetelés lépéseihez a következő anyagokat használják: szigetelőbálák, falécek, párazáró fólia, kőzetgyapot, diffúziós fólia, légrés, szellőzőfoltok, burkolat. Az ártáblázat az alap szigetelési lehetőséget mutatja. Az egész évben lakható ház szigeteléséhez kérjük, keresse fel értékesítőnket személyre szabottan. Az egész évben lakható házhoz tartozó pontos szigetelési paraméterekért javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a helyi önkormányzattal.

 

Padlók szigetelése

A faházaink padlóit cölöpalapozásra terveztük; ha úgy dönt, hogy megváltoztatja az alapozás típusát, a padlószerkezet változhat, és a padló ára is változhat némileg. Alapfelszereltségként minden épületkialakítás 19 mm-es padlólapokat tartalmaz, igény esetén 28 mm-es padlólapok felár ellenében rendelhetők. Alapfelszereltségként 125 mm vastag kőzetgyapot szigetelőréteget kínálunk termékeinkhez, igény szerint maximum 300 mm kőzetgyapot szigeteléssel.

A padlószigetelés lépcsőiben a következő anyagokat használjuk: alapozás, ruberoid, alapozó balkon (impregnált), nedvességálló forgácslap tartó balkon, nedvességálló forgácslap, diffúziós fólia, balkon (elmaradó), kőzetgyapot, párazáró, padlóhúzás, padlódeszkák, lécek. Az ártáblázat az alap szigetelési lehetőséget mutatja. Az egész évben lakható ház szigeteléséhez kérjük, keresse fel értékesítőnket személyre szabottan. Az egész évben lakható házhoz tartozó pontos szigetelési paraméterekért javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a helyi önkormányzattal.

Tetőfedés

A legmagasabb színvonalra törekszünk, és csak a leginnovatívabb és legkeresettebb megoldásokat kínáljuk. A legnépszerűbb tetőfedési lehetőségek, amelyeket ügyfeleinknek kínálunk: bitumenes ragasztott tetőfedés, bitumenes cserepek, acél tetőfedés, szálcement cserepek.

Esővíz elvezető rendszer

Az ereszcsatornák a faházak legfontosabb elemei. A vízelvezetés, a ház védelme, az esztétikum és az energiahatékonyság érdekében használják őket. Acél és PVC ereszcsatornákat kínálunk, amelyek jelenleg a legnépszerűbb választásnak számítanak az ügyfelek körében.

Ajtók

A Silver line (turistaosztály) ajtók az alapkivitelben szerepelnek. Ezek az ajtók ideálisak nyaralók, nyaralók és nagyobb házak számára, amelyeket nem egész évben lakásra szánnak. A kínálatban tömörfa és üveg-fa kombinált ajtók is szerepelnek, amelyeket alapfelszereltségként a ház kialakításának megfelelően választunk ki. Ha egész évben a házban szeretne lakni, és a falakat szigetelni szeretné, akkor a Superior vagy Premium ajtókat ajánljuk, amelyek nemcsak szélesebb szárnyakkal rendelkeznek (mivel a fal a szigeteléssel szélesebbé válik), hanem vastagabb fával is a jobb tömítettség érdekében. Az általunk kínált ajtókról bővebben itt tájékozódhat.

Ablakok

Az európai piacra szánt háromrétegű, befelé nyíló ablakok megfelelnek az összes előírt szabványnak. A fa ablakok/ajtók alsó vízszintes felületét a külső oldalon alumínium időjárás-szabályozó lemezekkel (időjárás-szabályozó táblákkal) borítják. Ezek tetszőleges színre festhetők. Részletes projektjavaslatért forduljon projektmenedzserünkhöz.

Építési munkálatok

Magasan képzett faház-összeszerelő szakemberekkel dolgozunk, akik a következő kiegészítő szolgáltatásokat tudják nyújtani: házépítés (a ház fa részének beépítése), ablakok és ajtók beépítése, terasz beépítése, alapozás és egyéb építéssel kapcsolatos munkák. Mindezt rendkívül versenyképes áron. Minden projekt egyedi, vegye fel a kapcsolatot projektmenedzserünkkel, hogy árajánlatot kapjon az építési munkákra.


Lehetőség van további munkák megrendelésére is, mint például az Ön által választott tetőfedés beépítése, esővízelvezető rendszer kiépítése, a tető, a falak vagy a padló szigetelése, a ház festése, villany- és vízvezeték-szerelés.

További munkálatok

A faházszerkezet telepítéséhez nem kapcsolódó munkák kiegészítő munkáknak minősülnek, amelyeket az ügyfél igény esetén megrendelhet. Ilyen munkák például a tetőfedés, az esővízelvezető rendszer kiépítése, a ház tetejének, falainak vagy padlójának szigetelése, az elektromos és vízvezeték-szerelés.

Hasonló házak
-15%
ONLINE VÁSÁRLÁS

2 zónák

36 m2

44 mm

5 699 902 Ft

6 705 767 Ft

Tovább
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA

1 zónák

8 m2

34 mm

1 318 529 Ft

Tovább
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA

1 zónák

4 m2

34 mm

1 082 640 Ft

Tovább
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA

1 zónák

19 m2

34 mm

2 267 845 Ft

Tovább
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA

1 zónák

7 m2

34 mm

1 238 584 Ft

Tovább
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA

2 zónák

30 m2

34 mm

3 401 369 Ft

Tovább
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA

1 zónák

6 m2

34 mm

1 243 677 Ft

Tovább
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA

1 zónák

6 m2

34 mm

1 253 940 Ft

Tovább
ONLINE VÁSÁRLÁS
JUMTA SEGUMA DĀVANA

1 zónák

8 m2

34 mm

1 380 108 Ft

Tovább

Miért válasszon minket?

Gyorsaság

Nagyra értékeljük ügyfeleink idejét, ezért a projekteket időben teljesítjük. Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk nemcsak minőségi munkát végez, de ezt gyorsan is teszi.

Kiemelkedő minőség

A kiváló minőség, és a legapróbb részletek is fontosak számunkra, ezért biztosítjuk a minőséget a faanyag beszerzésétől kezdve egészen az utolsó befejező részletig.

Környezetbarát

A fa környezetbarát alapanyag, és az egyik legfenntarthatóbb építőanyag. Tökéletes választás azok számára, akik környezetbarát megoldásokat keresnek, és akik a fenntarthatóság filozófiája szerint élnek.

Minden egy forrásból

Első ötlettől a kész házig! Mi nem csak kereskedők, hanem gyártók is vagyunk, így házát A-tól Z-ig megépítjük, és 15 éves házépítési tapasztalatunkat is alkalmazzuk.

Ingyenes tervmódosítások

Sokféle standard modellt kínálunk, és azok számára, akik személyre szabott, egyéni projektet szeretnének, szívesen végzünk ingyenes módosításokat.

AJÁNLÁSOK
Hagyjon értékelést!

Értékelés

5

Gila ház

Cserei József

Nagyon bő választék - Jó minőség -

5

Aldan ház

Csaba Fofor

Tetszik az elrendezés

5

Czirják Hanna

Magyarország legjobb faház építő csapata! Évekkel ezelőtt vásároltunk tőlük egy kis kerti házat és azóta is imádjuk, rengeteg időnket töltjük ott, a vendégeink is mindig megcsodálják mikor átjönnek. Egy rendkívül kedves és segítőkész csapattal tudtunk együtt dolgozni, hogy megvalósíthassuk álmunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

5

Gila ház

Nagy Imre

Ez a kis kerti faház abszolút tökéletes választás volt a családnak. A legidősebb gyerekünknek vettük, hogy meg tudja tanulni milyen is külön élni mielőtt elköltözik, emiatt nagyon jó, hogy konyha is és fürdőszoba is beépíthető ebbe a kis házba. Stílusos megjelenése feldobja a kertet. Praktikus is és egy igazi gyöngyszem is a kertben. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással!

5

Duero ház

Kovács Nikolett

A Maestro Faház profi csapata nagyon kedvesen fogadta egyedi elképzeléseimet. Rövid időn belül már a saját kertemben is volt a kis házikóm. Nagyon tágas és sok féleképpen kihasználhatók a helyiségek. Nagyon elégedett vagyok mind a csapattal, mind a rendelésemmel!

5

maestrofahaz.hu
TimberCabins

A Timber Cabins négy fő sütitípust használ.

A böngészés folytatásával Ön elfogadja a szükséges sütiket. Más sütik használatát is elfogadhatja. Adatvédelmi irányelvek