Gyors kiszolgálás
Magas minőség
Vélemények
5.0
Rugalmas fizetés

A kosár üres

ORSZÁG

Rólunk

Több természet kevesebb káosz

Több természet, kevesebb káosz. 2008-ban azzal a meggyőződéssel indítottuk vállalkozásunkat, hogy a természet a legjobb otthonunk, és inspirálnia kell minket környezetünk és otthonunk kialakításában. Mára a kétfős csapat, amely elindította a Maestro fahaz útját, jelentősen kibővült. Nemcsak Litvániában, hanem Lengyelországban, Franciaországban, Spanyolországban, Franciaországban, Portugáliában, az Egyesült Királyságban és Olaszországban is gyártunk és szállítunk minőségi faházakat.
Ezen az úton mindvégig megőriztük alapvető értékeinket, amelyek arra ösztönöznek minket, hogy olyan otthont hozzunk létre, amely nem elkülönül a természettől, hanem annak része. Nagyra értékeljük a minőségi fát, és mindig a legjobb megoldásokat keressük ügyfeleink számára. Ezért 2012 óta Svédországból és Finnországból is importálunk fát, hogy még nagyobb választékot kínáljunk Önnek. Maestro fahaz az alaptól a gerincig harmónia!"

"A vállalat célkitűzései:

Még több országba terjeszkedni, hogy otthonaink minden ügyfél számára elérhetőek legyenek, függetlenül attól, hogy hol élnek.
Gyártási folyamataink fejlesztése, hogy megfeleljenek a legmagasabb vevői igényeknek és gyártási szabványoknak.
Lépést tartani az építőipar új fejleményeivel, és ennek megfelelően változtatni a nyersanyagokon és a folyamatokon, hogy az általunk épített otthonok a legmagasabb minőségűek legyenek, és megfeleljenek a legújabb fenntarthatósági szabványoknak.
Törekvés a nagyobb hatékonyságra és a termeléshez szükséges nyersanyagok felelős megválasztására a környezet és a minket körülvevő természet tiszteletben tartása érdekében.
A legkörnyezetbarátabb technológiák és megújuló energia használata a gyártási folyamat során a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében.
Fenntartani a fenntarthatóság eszméjét nemcsak a ház gyártása és építése során, hanem azt követően is. Vállalati küldetésünk részeként fenntartható, megújuló energiaforrásokat ajánlani ügyfeleinknek az általunk épített házakban."

Küldetésünk

A vállalat küldetése, hogy minden ügyfélnek lehetőséget adjon arra, hogy ne csak egy környezetbarát, fenntartható és természetbarát otthonban élhessen, hanem egy egyedi tervezésű, modern házban, amely az egyén kívánságai és igényei szerint épül.

Víziónk

A vállalat víziója szorosan a glamping és az apró házak filozófiájára épül - olyan fenntartható, környezetbarát otthonok létrehozása, amelyek megfelelnek a legmagasabb vásárlói igényeknek, és rendkívül alacsony fenntartási költségeikkel és ökológiai eredetükkel hozzájárulnak a környezetvédelemhez.

Az értékek, amelyek nap mint nap irányítanak minket

Harmónia a természettel

Otthonainkat fából építjük - az egyik legkörnyezetbarátabb építőanyagból. A természetes, biológiailag lebomló anyagok a legkörnyezetbarátabbnak, az egyik leginkább fenntartható választásnak számítanak egy új otthon építéséhez, és az egyik legalacsonyabb szénlábnyomúnak.

Minőség

Munkánk legjobb értékelése az ügyfeleink visszajelzései és a gazdaságukat és kertjeiket díszítő épületek. Az egyszerű kocsibeálló kialakításától a tágas nyaralóig minden részletre kellő figyelmet fordítunk, hogy Ön minőségi terméket kapjon. A legjobb alapanyagokat választjuk ki, folyamatosan képezzük magunkat és a legújabb technológiát alkalmazzuk, hogy a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelelhessünk.

Rugalmasság

Mindenki más, ezért otthonaink alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Minden házmodellünket saját magunk tervezzük és gyártjuk, így bármelyik szabványos kialakítást az Ön igényeihez igazíthatjuk, vagy egyedi háztervet készíthetünk.

Kellemes élmény

Nagyra értékeljük ügyfeleinket, ezért mindig arra törekszünk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk. Akár egy konzultációról van szó a nyaraló rönkház építéséről, akár egy házprojekt tervezéséről a semmiből, mindig meghallgatjuk, a legjobb megoldásokat kínáljuk, és válaszolunk minden kérdésére.

Cégtörténet

2008

Mi, egy kétfős vállalkozói csapat, fenntartható és harmonikus faházak tervezésével és építésével indítottuk vállalkozásunkat.

2009

Elkezdtünk olyan faházakat tervezni és gyártani, amelyek A-tól Z-ig módosíthatóak, így bátorítva a vásárlókat, hogy megteremtsék álmaik tereit. Ugyanebben az évben létrehoztuk a "Meistro namai" helyi litván márkát.

2010

Mivel termékeink egyre népszerűbbek lettek, Lengyelországban egy új márka, a "Dom mistrza" jött létre. Elkezdtünk együttműködni a skandináv faanyagellátó cégekkel, és elkezdtük kiterjeszteni tevékenységünket Lettországban.

2014

Növekszünk! Növeljük a gyárkapacitást és két további gyárat hozunk létre Žasliai-ban és Žiežmariai-ban. Žasliai-ban ablakokat és ajtókat, Žiežmariai-ban pedig faházakat gyártunk.

2018

Megtörténik a francia és a spanyol piacra való terjeszkedés. Két márka, a "Maestro chalet" és a "Maestro casas" jön létre. Saját faipari gépeket (CNC-gépeket) fejlesztettünk ki, amelyek emberi beavatkozás nélkül is működnek. Ez lehetővé tette a gyártási folyamat felgyorsítását és a kifogástalan minőség biztosítását.

2020

Folytatjuk a növekedést. Terjeszkedünk a portugál és a német piacokon. Létrejönnek a "Maestro casas" és a "Maestro Holzbau" márkák. Megnyitjuk a Kaišiadorys termelési egységet, ahol házakat és különböző elemeket gyártunk B2B ügyfelek számára. Digitalizáljuk a gyártási folyamatok irányítását is.

2021

Kiterjesztjük tevékenységünket az EU-n kívülre. Létrehozzuk az Egyesült Királyságban működő "Maestro Cabins" márkát. Emellett létrehozzuk a "Maestro Tuinhuizen" márkát Hollandiában és a "Maestro case" márkát Olaszországban. Az idei év rekordév. Megdupláztuk a termelési volument (a tavalyi évhez képest). A magas termékminőség fenntartása érdekében szigorított minőségellenőrzést vezetünk be a vállalaton belül.

2022

A fa pellet-ekkel kapcsolatos elképzelések fejlesztése.